Info

Algemene informatie

Jan Huysentruyt

Zelfstandig fotograaf in bijberoep

Alle foto’s worden met professionele apparatuur gemaakt en digitaal geleverd op dvd en/of via mail .

Ik ben in het bezit van een verplaatsbare studioset met achtergronden, flitsers…

De foto’s zijn, omwille van hun hoge resolutie, geschikt voor kwaliteitsdrukwerk.

Meer info en prijzen kan je opvragen via de contactpagina. Er wordt altijd een schriftelijke overeenkomst opgemaakt.

 

Portretfotografie

Of je nu een carrière wilt uitbouwen als model, iemand een origineel cadeau wilt doen of gewoon jezelf of je geliefde op beeld wilt laten vastleggen, het kan eigenlijk niet zonder een goede fotograaf.

Na een afspraak overlopen we samen de verschillende mogelijkheden.

Een pasgeborene, je echtgenoot, jij alleen of samen met de familie, je lievelingshuisdier,… iets waar je van houdt, wat belangrijk voor je is, kan mee op de foto.

Modellen (ook beginnende) kunnen bij me terecht voor de uitbreiding en/of het opmaken van hun portfolio, dit in diverse stijlen en genres.

 

Reportagefotografie

Een huwelijk, jubileum, communie, verjaardag, geboorte, doopsel, samenkomst, een dagtrip… Laat de gebeurtenis professioneel vastleggen op de plaats die jij bepaalt. Ik werk op verplaatsing in het hele land.

 

Bedrijfsfotografie

Een bedrijfsfeest kan een ideale aanleiding zijn voor toenadering met personeel of klanten. Maar misschien vinden werknemers en genodigden het wel leuk om nadien een aantal sfeervolle foto’s te ontvangen. Ik fotografeer zowel recepties als avondfeesten, inhuldigingen als openingen. Natuurlijk steeds volgens de wensen van het bedrijf.

Ik kan ook meegaan op een uitstap, beursbezoek…

Uiteraard kunnen ook aangeboden artikelen of producten gefotografeerd worden.

Alle foto’s mogen na aankoop gebruikt worden op het web of voor publicatie in nieuwsbrieven en brochures.

 

Sportfotografie

U doet aan sport en wilt graag eens wat foto’s van uw activiteit, individuele en groepsfoto’s voor uw sportvereniging, een wedstrijdverslag, tornooi, demonstratie….

Al meer dan 25 jaar neem ik foto’s van allerlei sporten en gebruik deze ervaring om voor U een mooie reportage te maken.

 

Evenementenfotografie

Je organiseert een modeshow, een optreden, een missverkiezing, een kermis, een party, een festival, een sportevenement… maar je bent tijdens het evenement zo druk bezig dat je zelf geen tijd hebt om foto’s te maken ( voor archief, facebook, drukwerk, sponsoring…).

Door mijn werk voor diverse nieuwssites heb ik alle nodige ervaring opgedaan om elk evenement met zin voor detail vast te leggen.